صدیقی ادامه داد: شروع این برنامه در دفتر مدرسه و با صحبتهای کارشناس مسئول ادبی استان در خصوص هفته ملی کودک و اهمیت کتاب و کتابخوانی در پرورش کودکان برای معلمان مدرسه همراه بود. سمیه سلامیراد از کتابهای انتشارات کانون پرورش فکری سخن گفت و یادآور شد، مهمترین ویژگی در کنار کتاب و کتابخوانی در کانون، کشف استعداد کودکان و نوجوانان است که بعد از یک دوره کوتاه، استعداد آنها کشف و متناسب با آن ادامه مسیر میدهند.
صدیقی افزود: برنامه با توزیع ۴۰۰ نامه و طرح ادبی، شعرخوانی، توضیح بخش مکاتبهای و نقش آن در فرایند نوشتن اعضای محروم از کتابخانه و کارگاه ادبی همراه بود و در ادامه طرحهای برتر ادبی، هدیه دریافت کردند. همچنین برنامهای مشترکاً از واحدهای فرهنگی و ادبی برای کلیه دانشآموزان برگزار شد. در این برنامه محسن ساجدیفر، مربی کتابخانهی سیار شهری مشهد، قصهی «بلندترین صدای دنیا» را برای دانشآموزان قصهگویی کرد.
کارشناس ادبی مکاتبهای در پایان گفت: هر ساله در هفته ملی کودک، بخش مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی با برنامهای تحت عنوان «نامههای مهربان» در مدارس حاشیه شهر، این بخش را معرفی میکند و اعضای مستعد، جذب فعالیت مکاتبهای شده و سیر ارسال و دریافت نامه برای آنها با همکاری مربیان کتابخانههای سیار و پستی ادامه دارد.